actueel

M&O Congres over Nabijheid

Op 24 maart 2021 is er weer een ‘Mens & Organisatie’ congres. Dit keer over ‘de kracht van nabijheid’. Zo’n vijftien mensen laten hun licht erover schijnen in lezingen, workshops en masterclasses – een dag lang. Het congres was bedacht voor juni 2020 maar door Corona was ‘nabijheid’ letterlijk geen mogelijkheid. Het thema blijft onverkort actueel en de mensen die meedoen hebben alleen maar bijgeleerd…

Denk aan namen als Shirine Moerkerken, Lidewey van der Sluis, Hans Wopereis, Eric de Blok, Leike van Oss, , Danielle Braun en meer… Ikzelf doe ook dubbel mee. Ik geef een dubbellange masterclass samen met Leike van Oss over macht en onmacht. En ik maak denk ik een plenaire lezing op maat voor het einde van de dag over het thema nabijheid.

Het congres heeft een lange traditie dat het een congres voor en door een gemeenschap van adviseurs en veranderaars, met het blad M&O en de uitgever Management Impact erachter. Die traditie was een tijdje weg, maar komt weer terug. Gelukkig. Vandaar veel sprekers (en tegenwoordig ook eindelijk veel vrouwelijke-), grote en kleine formats en vooral ook dat verhalen experimenteel en ingewikkeld mogen zijn in plaats van (alleen maar) gelikt.

Voor meer informatie en aanmelding klik je hier.