actueel

Studieweek Systemen – winter & zomereditie

De Sioo studieweek systemen komt er weer aan. In 2019 doen we hem twee keer: in de winter van 21 tot en met 25 januari. En in de zomer van 26 tot en met 30 augustus. Dat doen we in omgeving van bos en terras zodat we net zo veel buiten als binnen kunnen werken. Want werken is het: de week bestaat uit vijf aaneengesloten stampvolle dagen waarin allerlei stromingen vanuit het systeemdenken langskomen met vele gastdocenten. We menen dat die systeemblik erg van waarde is bij hedendaagse vraagstukken.

De studieweken worden in elkaar gezet door een viertal: Leike van Oss, Brechtje Kessener, Harrie Regtering en ikzelf – voortbouwend op eerdere edities die Leike en Brechtje samen vormgaven. We zijn ook alle vier aanwezig in die weken, maar niet evenveel. In de winterweek leiden Leike en Harrie het programma vooral. En in de zomerweek Brechtje en ik. Dat tweetal is de hele week aanwezig, verzorgt introducties, leidt discussies en denkt mee met deelnemers. De andere twee dragen daar enkele keren in de week aan bij. En natuurlijk hebben de gastdocenten die alle workshops geven een hoofdrol.

Als je snel bent, is er wellicht nog een laatste plek in de eerstkomende week. Anders moet je wachten op de volgende editie. Kijk of de Sioo site voor meer details. En voor de laatste versie van de brochure die we updaten naarmate we dichter bij de datum komen. Klik hier.