actueel

Meld je aan voor de Miel Otto prijs!

Er is een prijs in het leven geroepen voor jonge adviseurs die zich onderscheiden door een bijzonder bijdrage aan het vakgebied van organiseren en veranderen. Dat kan overigens van alles zijn: van een mooi artikel, een onmogelijk project, een vernieuwend produkt, een initiatief met maatschappelijke impact.

Zo lang je je maar identificeert met de rol van organisatieadviseur en jonger bent dan 35 jaar kan je jezelf aanmelden. Je deelt dan vervolgens jouw bijdrage voor het eind van dit jaar. Een vakjury beoordeelt het (waar ik dus ook aan meedoe) naast een publieksjury. De prijs wordt uitgereikt in april 2025. De beloning is toegang tot allerlei ontmoetingen, lidmaatschap van de Ooa, publiceermogelijkheden, exposure. En de eer natuurlijk.

De prijs wordt georganiseerd door de Orde voor Organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa). De prijs is ingesteld ter ere van Miel Otto. Als nestor in ons vak leidde hij veel adviseurs op, stuurde de Orde in goede banen, combineerde praktijk en wetenschap en was gewoon een prachtig (vak)mens. Hij ontviel ons vorig jaar.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding. 

Klik hier voor een in memoriam over Miel.