actueel

Docentenmiddag ‘Leren Veranderen’

Werk je als docent of opleider met het boek ‘Leren Veranderen. Dan is er op 5 april een (gratis) bijeenkomst over hoe je kan werken met het gedachtegoed uit Leren Veranderen en het daarbij recent verschenen werkboek Werken met Leren Veranderen. De bijeenkomst wordt georganiseerd door Vakmedianet, in samenwerking met Twynstra Gudde en de Hogeschool van Amsterdam.

Léon de Caluwé opent de dag waarna Gertjan de Groot en Hanna Boersema een toelichting geven op Werken met Leren Veranderen. In twee workshoprondes met Theo Hermsen, Jelger Spijkerboer, Juliska van Rossum en Gertjan de Groot krijg je vervolgens ideeën aangereikt om als docent of opleider bepaalde onderdelen van de veranderkunde anders aan te pakken. Aan bod komen veranderstrategie, van doceren naar faciliteren, meervoudig kijken en causale diagrammen. Ook is er voor geïnteresseerden een presentatie van de door Twynstra Gudde ontwikkelde Kleuren INterventie Game (KING). Na de afsluiting door Léon de Caluwé is er ruimte om andere docenten en opleiders te spreken onder het genot van een hapje en drankje.
De bijeenkomst vindt plaats in de middag van 5 april in het Wibauthuis in Amsterdam. Klik hier voor het volledige programma en aanmeldingsinformatie. Er is een maximum aantal deelnemers dus wees er tijdig bij.