actueel

IB’er in verandering

In het primair onderwijs spelenĀ  intern begeleiders een wezenlijke rol. Dus is er ook zoiets als ‘de week van de interne begeleider’ waar in vier hoeken van het land een congres is om met elkaar bij de uitdagingen van die rol stil te staan. Nu Covid weer even wat talmt, lijkt dat live te gaan gebeuren, wat voor mij extra aanleiding is er ook te spreken. Tenminste op twee van de vier hoeken van het land, want dan kon ik ook.

De bijeenkomst is een dag lang en bestaat uit keynotes en workshops. Klik hier voor het programma (in wording). Alles vindt plaats in november: zie hier de data. Ik spreek dan op 7 november in Zwolle en 28 november in Eindhoven. Inschrijven kan je ook via die site.

Wat mijn bijdrage betreft. Die moet zich nog uitkristalliseren want het is nog een eind weg. Klik hier voor waar ik denk het over te gaan hebben. Je vindt daar meteen ook dit artikel in het tijdschrift van interne begeleiders.