actueel

Next step in higher education

In december organiseert SBO (Studiecentrum voor bedrijf en overheid) een programma over duurzame onderwijsontwikkeling. Het is een hybride opzet: een ‘live’ event op 8 december met keynotes en workshops, vervolgens in de twee weken erna (week 51 & 52) online interactieve kleine sessies over de vertaling naar de praktijk. En schijnbaar ook nog een werkpakket voor later. Mocht Covid ene ‘live’ event in de weg staan, dat wordt dat een ‘afstandsvariant’ voor sommigen of voor iedereen.

Afijn: ik verzorg een keynote over ‘wat te doen als onderwijsvernieuwing lastig blijkt’ naast keynotes van Pedro de Bruyckere over onderwijs in tijden van (corona) crisis en Irene van der Spoel over ‘next steps in digitalisation’. En naast ons dus nog zo’n achttien mensen die workshops leiden.

De interactieve digitale sessies worden door dezelfde mensen verzorgd. En ook ik doe dat, zij het pas begin januari want ik vraag mensen vooraf aan het lezen te gaan. Die workshops zijn van beperkte omvang: wie het eerst intekent, heeft een plek.

Wil me meer weten over programma, kosten en dergelijke, dan heeft deze brochure je meer beeld. En wil je nog meer weten of je inschrijven, klik dan hier voor de SBO site.