actueel

Studieweek Systemen – Zomereditie

Van 27  tot en met 31 augustus 2018 leidt ik samen met Brechtje Kessener en Leike van Oss de studieweek systemen van Sioo. Dat doen we in omgeving van bos en terras zodat we net zo veel buiten als binnen kunnen werken. Want werken is het: de week bestaat uit vijf aaneengesloten stampvolle dagen waarin allerlei stromingen vanuit het systeemdenken langskomen met vele gastdocenten. We menen dat die systeemblik erg van waarde is bij hedendaagse vraagstukken.

De studieweek is al een aantal jaren met succes georganiseerd door Leike van Oss en Brechtje Kessener en ben sinds de vorige editie deel van het kernteam voor de komende jaren. Als kernteam programmeren we de week vooraf natuurlijk, maar vooral zijn we de hele week alledrie aanwezig, verzorgen introducties, leiden discussies en denken mee met deelnemers. We hebben afgelopen periode de week weer een volgende slag gegeven met wat intensievere begeleiding, extra werkvormen en dergelijke. Hij is een slagje groter dan de eerdere weken nu.

Er zijn genoeg aanmeldingen dat de week zeker door gaat. Als je snel bent, is er wellicht nog een laatste plek. Anders moet je wachten op de volgende editie. Kijk of de Sioo site voor meer details. En voor de laatste versie van de brochure die we updaten naarmate we dichter bij de datum komen. Klik hier.