actueel

Veranderdynamiek – event

Op 20 maart 2018 organiseert Managementboek.nl een dag over omgaan met complexiteit en veranderen. Het is het vijfde jaar dat er een dag over veranderdynamiek is. Dit keer staan vijf sprekers opgelijnd die in het afgelopen 1-2 jaar een nieuw, maar ook fraai veranderboek hebben gelanceerd. Boeken tussen wetenschap en praktijk. En boeken die complementair zijn. Dit in de ogen van Jaap Boonstra en mijzelf.

Wij hebben onszelf onverdroten in dat lijstje erbij gezet. Maar ook Leike van Oss, Martijn Vroemen en Ber Daamen. Denk hierbij aan boeken als ‘Veranderen van maatschappelijke organisatie’ (met Jaap als hoofdauteur), ‘Onomkeerbaar’ (met Leike als een van de twee auteurs), ‘Handboek Teamcoaching’ (van Martijn), ‘De Hollandse school van veranderen’ (van Ber) en ‘Iedereen verandert – nu wij nog’ (van mijzelf),

De dag bestaat uit vijf verhalen met wat interactie met wie komt. En een reflectie op rode draden en toekomst van het vijftal aan het eind. Meer informatie vindt je op de site van managementboek.nl: klik hier.