actueel

Laatste ‘Verandermanagement in 7 etappes’

Vanwege enthousiaste reacties hadden we op 13 mei 2014 een nieuwe middagbijeenkomst van Jaap Boonstra, mijzelf en Kim Ravers over verandermanagement als reis met 7 etappes. De aanleiding was vorig jaar de lancering van Jaap’s nieuwe boek ‘verandermanagement in 28 lessen’. Daarin typeert de zeven etappes van zo’n reis met verhalen.

De opzet van de eerste middag was dat Jaap één verhaal per etappe deelde, dat ik daar een theoretische  duiding op losliet en dat aanwezigen het relateren aan eigen ervaringen. De tweede bijeenkomst husselden we de rollen door elkaar. De verhalen kwamen niet alleen van Jaap, maar ook van mij. En duidingen niet alleen van mij, maar van Jaap. En naast het verhalen boek van Jaap stond het handboek van mij: “Plezier beleven aan taaie vraagstukken”. Wat gelijk bleef is het thema van de middag: ‘rijke praktijken en slimme theorieën’. En wat ook gelijk blijft is dat Kim Ravers er ter plekke een visueel verslag van maakte. Als impressie van  de eerste bijeenkomst is er een kort verslag van de najaarsbijeenkomst van Nienke van Oeveren

Nog leuker zijn de visuele verslagen van Kim Ravers die ze ter plekke maakteHieronder staan ze voor middag 1 & middag 2. Op Kim’s blog zie je ze meer in detail. 

Middag 2:

hans-vermaak-jaap-boonstra-kim-ravers-etappes-2014

Middag 1: