actueel

Winterstudieweek Systemen

Van 15 tot en met 19 januari 2018 leidt ik samen met Leike van Oss de studieweek systemen bij Sioo. De week bestaat uit vijf aangesloten dagen waarin we kijken naar organisaties en vraagstukken vanuit een systemische bril. In een breed aanbod van workshops met gastdocenten wisselen theorie en praktijk elkaar af. Een veelheid van stromingen komen zo aan bod.

De studieweek is al een aantal jaren met succes georganiseerd door Leike van Oss en Brechtje Kessener. Deze zevende ‘extra’ editieĀ – echter – zal Leike die week met mij leiden. Wij zijn de hele week aanwezig, verzorgen introducties, leiden discussies en denken mee met deelnemers. We hebben afgelopen periode de week samen nader vormgegeven en hebben er buitengewoon veel zin in.

Er zijn genoeg aanmeldingen dat de week definitief door gaat. Maar er is nog plek voor een paar mensen. En als dat lukt, organiseren we het maximaal aantal workshops in de week. Dus wees er tijdig bij en versterk de week.

Kijk op de Sioo-site voor meer informatie over data en aanmelding. Je vindt daar ook de brochure. (Zodra we alle details hebben zal die geupdate worden.)